Novo v L’OCCITANOVI kolekciji Karitejevo maslo

Novo v L’OCCITANOVI kolekciji Karitejevo maslo

L’OCCITANE je v novem letu priljubljeno kolekcijo karitejevega masla obogatil s tremi novimi izdelki, ki poskrbijo za takojšnje udobje kože. Naravne negovalne formule za obraz so namenjene negi suhe in občutljive kože, ki je izpostavljena zunanjim agresivnim dejavnikom.
100-% naravna formula karitejevega blažilnega olja je izjemno bogata z maščobnimi kislinami omega-6 in pomaga nahraniti ter sprostiti tudi zelo suho kožo, celo občutljive tipe.
Karitejev blažilni fluid z naravnim kompleksom zaščitnega šipka in ognjiča ter s petimi odstotki karitejevega masla občutljivi koži zagotavlja vsakodnevno zaščito pred izsuševanjem, stresom in onesnaženjem. Da bi zagotovili neoporečnost formule, L’OCCITANE pripravlja fluid v popolnoma sterilnem okolju, zaščitenim pred zunanjim onesnaženjem. Sterilizacija v kombinaciji z edinstveno hermetično embalažo poskrbi, da je formula neoporečna pri vsaki uporabi.
Karitejeva blažilna meglica, obogatena z mehčalnim izvlečkom iz karitejevega masla, pomaga kožo navlažiti in nemudoma pomiriti. Zadostuje že en sam fin pršec.
www.loccitane.si