Novo v kolekciji Mandelj – Neustavljivo privlačno

Novo v kolekciji Mandelj – Neustavljivo privlačno

L’Occitanove kolekcije Mandelj se ne da opisati zgolj z besedami, treba jo je preizkusiti z več čuti: najprej se oči spočijejo na olivno zeleni embalaži, ki se priklanja mandlju, tej odlični rastlini, sadu narave. S prsti se sprehodite po gladki kovinski embalaži in ko odprete pokrovček, zavohate elegantno dišavo. Nato vas zapelje mehka formula, ki se stopi na koži … To so trenutki, namenjeni le vam in vašemu ugodju!
V cvetočem maju dopolnjuje L’Occitane kolekcijo Mandelj z novimi maslenimi teksturami, ki bodo popeljale vse uporabnice v svet še večjih užitkov.
Mandljev odlični balzam za telo se hitro vpije v kožo in jo nahrani, zmehča ter naredi prožnejšo, njegova prefinjena tekstura pa je idealna tudi za masažo. Njegova slastna dišava zagotavlja trenutke popolnega ugodja; na vas je, da le zaprete oči in se prepustite čudovitim občutkom …
Mandljevo olje za prožno kožo je namenjeno ženskam, ki si želijo čvrste in napete kože, kakršna je vedno v modi! Mandljevo in ričkovo olje, ki sta bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in omega 6, navlažita kožo in jo naredita prožno. Formula, obogatena s silicijevim derivatom, naredi kožo satenasto gladko. Rezultat? Sproščena, sijoča in odišavljena koža telesa!
Dopolnjena kolekcija Mandelj je že na voljo v vseh prodajalnah L’Occitane ter na www.loccitane.si.