Novinec med katamarani – Bali 4.2

Novinec med katamarani – Bali 4.2

Val 251

Osnovna zasnova katamaranov Bali je odprt, neprekinjen prostor, ki omogoča nemoteno gibanje skozi celoten katamaran. Novinec Bali 4.2 sledi revolucionarnim stopinjam svojih predhodnikov.

Čvrsta prednja paluba na katamaranih ni obstajala, dokler se pri oblikovanju katamaranov Bali niso odločili izkoristiti vsak centimeter prostora. Notranji in zunanji prostor sta postala eno zahvaljujoč veliki stekleni steni, ki se odpira kot garažna vrata, s čimer se povežeta kokpit in salon. Tudi Bali 4.2 neposredno povezuje salon s sprednjim kokpitom, kjer se celotna posadka lahko udobno druži in spogleduje s sončnimi žarki. Druga novost sta dve tuš kabini, ki sta ločeni od štirih kopalnic in zagotavljata še večjo praktičnost. Dodatne površine za sončenje ponuja še izjemo udoben fly-bridge, soncu se je moč nastavljati tudi ob krmarjevem prostoru.

Prostoren salon je zaščitni znak katamaranov Bali, Bali 4.2 pri tem ni izjema, saj ima pri mizi prostor za celo posadko. Zasnova tega katamarana ponuja različne možnosti postavitve in široko izbiro vrhunskih materialov. V osrčju katamaranov Bali je filozofija udobja in prostornosti, vidna tudi v prilagodljivih kabinah.

www.croatia‑yachting.hr