Novim doživetjem naproti na jadrih Megabona!

Novim doživetjem naproti na jadrih Megabona!

Val 186

Prh morja, ječanje vrvi in šelest razprtega jadra, ki hlastoče lovi veter. Skiper se ozre nazaj in premeri tekmeca, ki ga zasledujeta … Kdo bo ujel boljši zračni tok, koga bo mornarska premetenost ponesla do zmage? Takšen razburljiv razplet je nedvomno lahko realnost na mednarodni regati v Bodrumu v Turčiji (31. 3. do 4. 4. 2014), kamor lahko poletite z najboljšim ponudnikom hotelskih paketov in potovanj, Megabon.

Megabon predstavlja most med visokokakovostnimi hotelskimi ponudbami in pošteno ceno. Je zatočišče vsakega, ki sledi modernemu slogu življenja, polnemu razvajanja in majhnih razkošij. Čeprav smo vaše zaupanje in odobravanje pridobili z odličnimi termalnimi pobegi v dvoje, vam tokrat v luči izjemnih navtičnih dogodkov v Carigradu želimo približati malce bolj eksotično ponudbo – potovanje v Carigrad za dva.

Nekoč goriščna točka mnogoterih civilizacij, od bizantinskega cesarstva do rimskega imperija, je Carigrad danes mesto tisočerih zgodb in ena izmed najbolj slikovitih prestolnic na svetu. Tukaj boste našli nekdanje sultanove palače in hareme, se podali po mističnih uličicah Orienta, kjer se prepletajo arome prave turške kave in božanskih začimb, ali pa ob toplem večernem zraku uživali v znamenitem parku pri Hagii Sophii, ki ob večerni igri svetlobe razkrije svojo esenco in se dotakne najglobljega dela duše. Udobje pa se ne konča pri veličastnih pogledih in doživetjih … Ob prihodu v razkošen hotel s štirimi zvezdicami boste spoznali enkratno turško gostoljubje in brezkompromisno kakovost: pozorno osebje vam bo na voljo v vsakem trenutku in če jih pobarate, vam bodo morda razkrili tudi kako zanimivo anekdoto o mestu in običajih; v hotelski restavraciji boste deležni izvrstnih lokalnih in mednarodnih specialitet; hotelska soba pa predstavlja oazo miru in udobja, saj je opremljena v duhu preteklosti in izžareva razkošje ter lagodje.

Ne glede na to, ali si zaželite snežnih radosti na mondenem smučišču ali pa vas mika le kratek vikend oddih v termah, Megabon vedno zagotovi hotele z najvišjimi standardi po najboljših cenah.

V februarju Megabon praznuje drugi rojstni dan in čeprav smo s poštenostjo in trdnim karakterjem pridobili vaše zaupanje in podporo, nam največje zadovoljstvo dajejo trenutki sreče, trenutki brezskrbnosti in trenutki razsvetljenja, ki jih vedno znova odkrivate z našimi raznolikimi ponudbami.

V Carigradu se od 14. do 23. februarja odvija druga največja razstava navtike na svetu – CNR Eurasia Boat Show. Na 120.000 m2 se bo za vašo pozornost potegovalo več kot 1.000 priznanih navtičnih znamk, ki vključujejo vse, od razkošnih megajaht do najnovejše navigacijske tehnologije. Ne zamudite!

http://www.megabon.eu/