Novi trendi vhodnih vrat za leto 2019 – večna prefinjenost

Novi trendi vhodnih vrat za leto 2019 – večna prefinjenost

Če želite za ugodno ceno popestriti oziroma izboljšati videz svojega doma, je menjava vhodnih vrat vsekakor privlačna izbira. Dokazano je namreč, da kakovostna vhodna vrata ne izboljšajo le prvega vtisa mimoidočih, temveč zvišajo vrednost doma. Novi trendi vhodnih vrat so to sezono usmerjeni v tehnološki futurizem, hkrati pa ohranjajo pridih zlate tradicije. Trendi so dovolj široki, da ponujajo dovolj možnosti za vse vrste stanovanjskih objektov, hkrati pa postavljajo pogumne smernice inovativni prihodnosti.

Kaj napovedujejo novi trendi vhodnih vrat?

Sodobno in futuristično? Osvežena tradicija s klasičnimi linijami in novodobnim pridihom? Ali morda alternativen dizajn, ki krepko odstopa od povprečja? Trendi za leto 2019 na področju vhodnih vrat napovedujejo drznost, prefinjenost in unikatnost. Pričakujete lahko:

OSEBNI PRIDIH: Živimo v času, ko lahko z osebnim pridihom popestrimo marsikateri običajen predmet – od hladilnikov do mobilnih telefonov in torbic. Vhodna vrata pri tem niso nobena izjema. Ste vedeli, da lahko vhodna vrata krasi ploščica z osebnim sporočilom?

VITRAŽNA STEKLA: Vračajo se vrata s steklenimi okenci. Vas skrbi zasebnost? Izberite vrata z matiranim steklom, ki bodo v prostor prinesla dnevno svetlobo, a hkrati zagotovila zasebnost. Prav tako lahko osebni slog izrazite z neskončno igro tekstur in vzorcev stekla.

ADIJO KLJUČI: Morda najbolj presenetljivi trend sodobnih vhodnih vrat je opustitev ključnega elementa – tradicionalnih ključev. Z novodobno tehnologijo se lahko za vedno poslovite od nadležnega iskanja ključev, saj lahko vhodna vrata prepoznajo vaš prstni odtis ali celo obraz.

PESTROST MATERIALOV: Novi trendi vhodnih vrat narekujejo kombinacije različnih materialov – enoličje je zadnja beseda, s katero bi lahko opisali letošnje trende vhodnih vrat. Izbira materialov je bogatejša kot kadarkoli prej in sega od klasičnega lesa do futurističnega aluminija ter najrazličnejših kombinacij s steklom.

MOJSTRSKI OBLIKOVALSKI ELEMENTI: Iz zgornjih trendov je razvidno, da se v podrobnostih skrivajo neprimerljive prednosti. Navidezno majhni oblikovalski elementi, na primer reliefni okvirji, nežna obrobna osvetlitev ali osvetljeno vratno potezalo, dajejo prestižen vtis, ki mu ni para.

Barve in podrobnosti, ki bodo zaznamovale leto 2019

V zadnjih letih so med trendi vhodnih vrat prevladovale drzne in živahne barve. Kakšne pa so smernice za leto 2019? Velik povratek naj bi naredili najrazličnejši odtenki modre! Od nežnih in nebeško modrih odtenkov, pa vse do kraljevsko modre in jekleno modrih odtenkov. Ste vedeli, da je Architectural Digest, eden izmed vodilnih arhitekturnih vodičev, izbral prav Blueprint odtenek modre za barvo leta 2019?

V letošnjem letu, pa tudi v prihodnje, bodo prevladovale zlato obarvane podrobnosti, kot so obrobne linije, kljuke in tolkala. Poleg same barve pa lahko za nepozaben prvi vtis poskrbijo tudi prefinjeni detajli. Vračajo se matirane površine ter kombinacije gladkih in reliefnih površin.

Gonilna sila v razvoju sodobnih vhodnih vrat

Ste vedeli, da je prav Slovenija dom vodilnega evropskega proizvajalca vhodnih vrat? V podjetju Pirnar se lahko pohvalijo z nazivom najbolj inovativnega evropskega proizvajalca hišnih vhodnih vrat. Njihova prestižna in večkrat nagrajena vhodna vrata zaznamujejo drzen dizajn, inovativna tehnologija in unikatna ročna izdelava. So rešitev za vse tiste, ki na področju doma niste pripravljeni sklepati kompromisov in želite zgolj vrhunsko, popolno, čudovito udobje. Z vrati Pirnar lahko izstopite iz povprečja in vsakega mimoidočega, gosta ali pa potencialnega kupca osupnete z nepozabnim sodobnim dizajnom.

Poleg mednarodno nagrajene ekipe inovatorjev se v podjetju Pirnar skriva še mojstrski talent rokodelske tradicije. Vhodna vrata Pirnar so namreč ročno izdelana, kar je razvidno iz bogatih detajlov in mojstrskih podrobnosti, ki končne izdelke postavljajo daleč v ospredje.

www.pirnar.si