Novi Suzukijev več funkcijski zaslon – kmalu na voljo

Novi Suzukijev več funkcijski zaslon – kmalu na voljo

Val 238

Novi Suzukijev več funkcijski zaslon omogoča dostop do vseh informacij o vašem motorju Suzuki, da lahko preprosto, hitro in jasno vidite zmogljivost vašega izvenkrmnega motorja.

Aplikacija za pametne telefone Suzuki diagnostic system (SDS) Mobile deluje z novim večfunkcijskim zaslonom. Preprosto prenesite aplikacijo, ki je na voljo za iOS in Android, na vaš pametni telefon, torej ne potrebujete ločene naprave.

Več funkcijski zaslon v diagnostičnem meniju prikaže tri QR kode, ki se jih skenira s pametnim telefonom. Podatki se na pametnem telefonu shranijo v datoteko, ki jo lahko po potrebi pošljete serviserju ali agentu, kar bo poenostavilo potrebne posege.

Mobilne aplikacije SDS in storitve elektronske pošte so popolnoma brezplačne.

Z novim več funkcijskim zaslonom lahko pridobite svetovno vremensko sliko in ste v stalnem stiku z okoljem, v katerem se nahajate, prav tako pa lahko preko njega nadzirate druge naprave na vašem plovilu. Novi več funkcijski zaslon vam omogoča prikazovanje vseh podatkov o motorju, spremenite ga lahko v fishfinder, radar, GPS zaslon ali AIS. Vse to nadzirate preko enega samega zaslona na dotik, ki je na voljo v 7, 9, 12 in 16-palčni različici.

Več informacij dobite pri uvozniku AS Boats d.o.o www.as-boats.si