Novi prodajalni Slowatch v Ljubljani in Celju

Novi prodajalni Slowatch v Ljubljani in Celju

V Ljubljani boste po novem našli prodajalno Slowatch v strogem centru mesta, Slovenski cesti 29, v stavbi, ki jo Ljubljančani poznamo po imenu Konzorcij. Prodajalno so opremili po najnovejših smernicah in standardih, ter s tem poskrbeli za vaše prijetnejše počutje ob obisku, izbrano prodajno osebjem pa vam bo zagotovilo tudi odlično nakupovalno izkušnjo. V ponudbi boste našli izdelke svetovno znanih blagovnih znamk ur in nakita kot so Gucci, Tissot, Certina, Calvin Klein, Boss, Tommy Hilfiger, Swarovski, Casio, Guess, Hamilton, Mido in vrsta drugih, ki bodo zadovoljile še tako izbrane okuse in zahteve. Poskrbeli so za odličen nabor ur in nakita, kjer lahko čisto vsak najde izdelek po svojem okusu, pa naj si gre za svečani dogodek, modni dodatek ali zgolj darilo vam ali vašim bližnjim.

Njihova nova prodajalna v Celju, pa je svoja vrata odprla te dni. Po 10-ih letih se ponovno vračajo v Celje, obiščete pa jih lahko v pritličju nakupovališča City center. Tudi v tej prodajalni so mislili na vaše prijetno počutje in zadovoljstvo ob nakupovalni izkušnji.

Verjamejo, da boste njihovo novo prodajalno v Celju z veseljem obiskali. V ta namen vam podarjajo še poseben razlog in sicer vam omogočamo otvoritveni 10% popust, ki bo trajal do 24.4.2018.