Novi CAT B 100

Novi CAT B 100

Val online

Na slovensko tržišče v teh dneh prihaja težko pričakovani, najnovejši mobilni telefon znamke Caterpillar, in sicer CAT ® B100. Telefon sicer odlikuje klasičen dizajn, vendar je veliko bolj robusten od standardnih modelov v svojem razredu. CAT ® B100 je izdelan v skladu z zahtevami certificiranja IP67 ter strogimi pogoji vojaškega standarda MIL-STD 810G, ki je vezan na ustreznost izdelka v najbolj zahtevnih vremenskih in okoljskih razmerah. V praksi to pomeni, da je telefon odporen na prah in vodo do globine 1m ter praktično neuničljiv v normalnih pogojih. CAT ® B100 je odporen na udarce pri padcu z višine do 1,8 m ter hkrati odporen na ekstremne temperature. Poleg njegovih številnih funkcij, pa bodo predvsem gradbene delavce, športnike in celo vrtnarje, navdušila posebej oblikovana tipkovnica, ki uporabniku omogoča enostavno uporabo tudi z rokavicami.

Podjetje Caterpillar je novi model  CAT® B100 pred nekaj tedni prvič predstavilo na CES- največjem svetovnem sejmu zabavne elektronike v Las Vegasu. V podjetju Caterpillar verjamejo, da bo ta mobilnik zagotovo popolnoma navdušil tiste, ki prisegajo na klasično obliko telefona, hkrati pa zahtevajo popolno robustnost, saj do sedaj zagotovo niso obvladovali svojih telefonov z rokavicami. Cat® B100 je zasnovan za delovanje v najbolj ekstremnih pogojih na gradbiščih, v tovarnah, delavnicah, vrtovih ter tudi v športu. Cat® B100 odlično funkcionira  v okolju kjer so prah, umazanija, voda ali blato  ter je ekstremno hladno ali vroče. Če je aparat umazan, ga lahko preprosto speremo pod tekočo vodo.

Za lažje klicanje v hrupnem okolju, kot na gradbiščih ali montažnih dvoranah, je Cat® B100 opremljen s posebno tehnologijo za odpravljanje šumov, mikrofonom ter visoko kakovostnim zvočnikom. Ne glede na svojo  robustnosti, Cat® B100 odlično funkcionira tudi pri ekstremnih temperaturah, in sicer od – 25 pa celo do 55°C

Novi Cat® B100 je torej telefon, namenjen ljudem v različnih vejah industrije in hkrati tistim, ki iščejo avanture in izzive v naravi, ter ob tem zahtevajo nemoteno delovanje njihovega telefona prav v vseh okoliščinah.

Ohišje telefona je prekrito z visokokakovostnim blažilnikom iz gume ter anodiziranim aluminijem ob straneh. Odprtine za slušalke in mini USB polnilec baterij, so prekrite z vodotesnimi čepi.

Dostopnost in cena

Priporočena cena za mobilni telefon Cat® B100 znaša 154,90 €. Ta mobilni telefon bo v Sloveniji na voljo v maloprodaji in pri mobilnih operaterjih.