Novi Beneteau barracuda 7 OB – Športen in udoben

Novi Beneteau barracuda 7 OB – Športen in udoben

Val216

Novi Beneteau barracuda 7 OB  je rezultat izkušenj s plovili tipa Barracuda in edinstvenih znanj; je popolna kombinacija med notranjim udobjem in velikostjo čolna. Novi model se ponaša s 360-stopinjskim panoramskim pogledom, ki omogoča več svetlobe in boljšo vidljivost. V notranjosti je veliko prostora za shranjevanje, v sprednjem delu pa je mogoče prostor preurediti v široko dvojno ležišče, izbirno pa tudi v različico z mornarskim straniščem. Osnova tega novega čolna je tudi novi trup: čoln se hitro dvigne in ima odlične plovne lastnosti, kar je opazno že na prvi pogled. Novi model z izvenkrmnim motorjem je na razpolago v dveh različicah, z dvemi ali tremi vrati.

Trivratna različica omogoča zaradi trilistnega AFT-okna ter stranskih vrat tekoče gibanje med prostorom za krmarjenje in prostorom za ribolov. Pri dvovratni različici je trilistno okno nadomeščeno s klopjo za tri osebe, s tem je ustvarjen zaprt krmarski prostor.

Nova barracuda 7 nudi veliko možnosti dodatne opreme, kot so premčni vijak, električni vitel in celo druga poveljniška ročica motorja v kokpitu, s tem zadovolji vsakega kupca, pustolovce pa tudi ribiče. Osnovna cena brez motorja in brez DDV znaša 24.400 EUR. Več pojasnil dobite pri uvozniku, podjetju AS BOATS iz Frama.
www.as-boats.si