NOVI ARTEON – VEČ KOT OSUPLJIV

NOVI ARTEON – VEČ KOT OSUPLJIV

Val 253

Spoznamo ga na prvi pogled. Edinstven, eleganten in temeljito prenovljen. Arteon se na slovenskih cestah predstavlja s temeljito prenovo in prvič tudi z izvedbo Shooting Brake.

Ne sledi nobenemu vzorniku. Nobenemu trendu. Novi Arteon je za kaj takega preveč samosvoj, enako pa velja tudi za njegovo naprednejšo karoserijsko različico – Arteon Shooting Break, ki se kljub temu da je pet vratnik, ponaša z avantgardnim videzom najelegantnejšega športnega avtomobila.

Ekspresivna in markantna zunanjost

S prepoznavnim sprednjim delom in novimi dnevnimi LED lučmi, ki ustvarjajo edinstveno dnevno ter nočno svetlobno grafiko, obe različici navdušita takoj, ko se pripeljeta … in tudi, ko se odpeljeta, saj se tudi zadnje luči ponašajo z novim dizajnom LED, ki še dodatno poudarja prepoznaven zadek novega Arteona. Navdušujoča in napredna notranjost Avantgarda, ki jo za poslovni razred pomenita obe karoserijski različici, se nadaljuje tudi v notranjosti obeh vozil; z dotikom prsta lahko upravljate z več funkcijskim volanom in serijsko klimatsko napravo Climatronic, Digital Cockpit Pro med drugim zagotavlja prikaz zemljevida v 2D/3D ter priklic vseh podrobnih podatkov o vožnji, dovršeno notranjost pa skupaj z luksuznimi materiali –les, kovina, usnje ali plastika – nadgrajuje tudi možnost ambientne osvetlitve, ki omogoča izbiro med 30 barvami. Ko boste izbrali najljubšo, boste v sproščeni vožnji lahko uživali zahvaljujoč povezanim asistenčnim sistemom (Travel Assist), ki odslej omogočajo avtomatizirano vožnjo do hitrosti 210 km/h. Na voljo tudi s priključno hibridnim pogonom Oba izjemno prostorna pet-vratnika vas bosta lahko zapeljala tudi v hibridni različici; kombinacija elektromotorja in turbo bencinskega motorja razvije sistemsko moč 160 kW (218 KM), na izključno električni pogon in brez lokalnih emisij pa vozili lahko prevozita do 59 oz. 57 km.

www.volkswagen.si