Nove kreacije iz Pomellata

Nove kreacije iz Pomellata

Kolekcija M’ama non m’ama

Pomellato ponosno predstavlja nove kreacije zapestnic, uhanov in prstanov iz kolekcije M’ama non m’ama, italijanske romantične fraze za »ljubi me, ne ljubi me«. Ta čustven rek izraža nepredvidljivo naravo resnične ljubezni, saj kolekcija M’ama non m’ama za vsako občutje oblikuje drag kamen ter dodaja sijajno barvo za vsako čustvo.
Kolekcijo M’ama non m’ama karakterizira elegantna preprostost, zaokrožene oblike in nekonvencionalna kombinacija barv. Vsak kos nakita iz kolekcije M’ama non m’ama je pisan simbol ljubezni, ki ga je mogoče mešati in kombinirati kot kalejdoskopsko kolekcijo ljubezenskih zgodb. Moč barve je osupljiva in simbolična, z vsakim izborom kosa iz kolekcije M’ama non m’ama pa postaja tudi povsem osebna.

V stalni evoluciji – kot vsaka ljubezenska zgodba – kolekcija M’ama non m’ama predstavlja pet novih zapestnic z dragimi kamni in nov dizajn uhanov ter prstanov. Zapestnice so tanke in čutne ter imajo po dva kabošona: peridota predstavljata zadovoljstvo, topaza London Blue srečo, ametista poželenje, granata ljubezen in mesečeva kamna veselje. Oblikovane iz rdečega zlata in ozaljšane z vzorcem pavé diamantov zapestnice sijejo od mojstrske izdelave Pomellato. Mogoče jih je tudi mešati in kombinirati z novimi M’ama non m’ama prstani in uhani, ki imajo obliko kabošona iz belega zlata, izdelanega iz diamantnega pavéja. Ta dizajn naredi občutek večne predanosti nesmrten, ko v misli prikliče blesk jutranje rose s samo veličastnostjo diamantov.
www.malalan.si