Nova vrhunska pomlajevalna kolekcija Božanska harmonija

Nova vrhunska pomlajevalna kolekcija Božanska harmonija

Val213

»Kjer se srečata zemlja in morje, je rojena večna lepota.« Ta misel bo zaznamovala jesen v L’OCCITANU. Rezultat teh spoznanj in poglobljenega poznavanja rastlin je L’OCCITANOVA nova vrhunska kolekcija za pomladitev obraza – Božanska harmonija, ki združuje dve naravni sestavini z osupljivimi lastnostmi: Immortelle/suhocvetnico, ki nikoli ne oveni, in rdečo algo Janio rubens, ki ima moč večnega obnavljanja. Sinergija njunih dragocenih izvlečkov deluje na harmonijo celotnega obraza. Prav harmonija je tisto, kar dandanes iščejo ženske – želijo živeti v skladnosti s svetom okoli sebe pa tudi s svojo starostjo, življenjskim slogom in čustvi. Njihovi standardi so visoki in k negi kože pristopajo resno.
Nova vrhunska pomlajevalna kolekcija Božanska harmonija naznanja novo dobo v negi obraza. Obrazu podari sproščen, skladen izraz in obudi njegovo mladostno vitalnost.
Pomlajevalni ritual se začne s serumom za obraz Božanska harmonija, ki vsebuje kar 5.000 drobnih kapsul Immortelle/suhocvetnice, nadaljuje pa s kremo za obraz Božanska harmonija. Ta ima teksturo, ki je mehka in fina kot sama koža.
Že na razpolago v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini.
www.loccitane.si