Nova Vespa GTS, brezčasen slog, vse do najmanjše podrobnosti

Nova Vespa GTS, brezčasen slog, vse do najmanjše podrobnosti

Val 268

Vespa GTS bo zapisana med najbolj priljubljene dvokolesnike na svetu, saj je naslednica legendarne predhodnice “Vespone”, imena, ki so ga dali Vespam z večjo, izključno jekleno karoserijo.
To so Vespe, s katerimi se lahko elegantno premikate po mestu, a so zaradi vse bolj zmogljivih agregatov priljubljene tudi za potovanja ali celo avanturo izven mesta.

Družina velikih Vesp, rojena leta 2003 s prihodom Vesp GT 125 in 200, se je leta 2005 razširila z razvojem in prihodom različice GTS 250 ter poznejšim povečanjem zmogljivosti, ki so ga zagotovili agregati s prostornino 300 ccm.

Vsakič, ko svet Piaggio svojo pozornost usmeri na nov model Vespe, se Piaggio Group Centro Stile sooči s stilističnim izzivom in razvojem izdelka, ki je prispeval k zgodovini italijanskega oblikovanja po vsem svetu. Tako je bilo tudi z novo Vespo GTS.
Rezultat je resnično izjemen, tisto čarobno ravnovesje med tradicijo in sodobnostjo, ki je ohranjeno v linijah GTS, katerega vsaka najmanjša podrobnost je natančno zasnovana tako, da dvigne zaznano kakovost na raven brez primere.

Vespe bodo na voljo že od decembra 2022, oglejte si jih na www.vespa.si ali osebno pri pooblaščenih prodajalcih skupine PVG d.o.o. širom Slovenije.