Nova navtična ponudba na severnem Jadranu

Nova navtična ponudba na severnem Jadranu

Marina Muroskva tik pred odprtjem

Konec aprila se bodo lahko v Marini Muroskva v Novem Vinodolskem privezala prva plovila. Gradbena dela so v kompleksu že nekaj časa zaključena, postavljen je sidrni sistem, ureja se notranja oprema, lepša okolica. Lastniki restavracije in bistroja zaključujejo s pripravami za nemoten začetek dela, kmalu bo odprta tudi nova navtična trgovina.
Severno Jadransko morje bo tako obogateno z zanimivo in dragoceno vsebino, kljub temu da bo novoodprta marina na svoje priveze sprejela le 180 plovil z dolžino do 15 m. Megajahte bodo svoj privez našle na zunanji strani valobrana, ki s svojo širino in kakovostjo gradnje daleč presega večino podobnih.
Za prijetno in zavarovano marino je značilna arhitektura čistih linij. Marina je zasnovana natančno in se skladno vklaplja v tamkajšnji prostor. Pravi mali gradbeni biser je stavba bistroja, ki se dviga nad morjem in marino ter nudi lep razgled na oba dela. Restavracija, ki se nahaja v osrednji stavbi marine, s prijetno teraso zagotavlja intimnost. Medtem ko bodo gostje uživali v gastronomski ponudbi, se bo pred njimi odvijalo življenje v marini. Bistro in restavracija imata vse možnosti in ambicije za prostorski razvoj, razvoj ponudbe in vzdušja, sem se bodo gostje vedno znova z veseljem vračali. Oba dela sta primerna tudi za najrazličnejše poslovne dogodke, družinska srečanja ipd. …

Več si lahko preberete v 218. št. revije Val navtika.

09-DSC07015-001