Nova linija Walker Bay – Generation light

Nova linija Walker Bay – Generation light

Val223

Priznani ameriški proizvajalec Walker Bay je razširil svojo linijo Generation gumenjakov; v letu 2018 bo tako predstavil tri nove modele, imenovane »Generation light«. Kot pove že samo ime, je novost lažja od že dobro poznane linije Generation. Namenjena je vsem kupcem, ki si želijo tako kakovost kot luksuzni dizajn linije Generation, a so omejeni s težo na kopalni ploščadi. Zaradi manjše teže in oblike trupa so za ta plovila primernejši manjši motorji, kar ne pomeni le manjše končne teže, temveč tudi manjše stroške.
Na voljo sta dva paketa: standardni in DL. Pri standardnem paketu je teža plovila manjša z osnovnimi funkcijami in prenosnim rezervoarjem goriva. DL paket vključuje Deluxe opremo in vgrajen rezervoar za gorivo tako kot Generation DLX, vendar ima vgrajen manjši motor in je lažji.
Izbirate lahko tudi med dvema materialoma tubusov: PVC oziroma ORCA CSM (Hypalon), v obeh različicah so tubusi bele barve. Prvi model linije Generation light GN11 dimenzije 3,35 m bo predstavljen v mesecu novembru, novo linijo gumenjakov pa si boste lahko v začetku prihodnjega leta ogledali tudi v salonu podjetja Stal mar v Ljubljani. Zastopa in prodaja: Stal mar d. o. o., Tbilisijska ulica 89, Ljubljana, tel.: 01/4233540, e-naslov: info@stal.si. 

www.stalmar.si