Nova linija plovil Grand – D600

Nova linija plovil Grand – D600

Val 247

Gumenjak D600 s trdnim dnom (RiB) postavlja revolucionarne smernice v paleti ukrajinskega proizvajalca gumenjakov Grand boats. D600 je prva linija, ki so jo izoblikovali na podlagi povratnih informacij Grandovih kupcev in oblikovalske ekipe ladjedelnice Grand. Njena največja prednost so vrhunske plovne lastnosti, ki jih zagotavlja poglobljeni V izrez na sprednjem delu plovila, ki je zato spredaj dvignjen.
Nova generacija s svojo modularno zasnovo omogoča, da je plovilo enostavno za uporabo, z novim dinamičnim športnim dizajnom je tudi izjemno vsestransko. D600 ponuja nove zmogljivosti in edinstvene lastnosti. Gladke in ponekod ostre linije dajejo plovilu možnost prilagoditve uporabnikovim zahtevam. Prav ta sposobnost je temelj nove linije, ki odpira nov rang uporabnikov (čarterji, transporti na otoke, reševalne službe, turistični ogledi ipd.).
Generalni uvoznik za jadransko regijo je podjetje Moto-Nautika d.o.o. Za več informacij in ogled ostale ponudbe ter aktivne zaloge obiščite spletni naslov www.grandboats-adriatic.com.