Nova generacija pomivalnih strojev Gorenje predstavljena v Postojnski jami

Nova generacija pomivalnih strojev Gorenje predstavljena v Postojnski jami

Konec septembra je podjetje Gorenje v koncertni dvorani Postojnske jame predstavilo novo generacijo pomivalnih strojev SmartFlex. »Rdečo nit« celotnega dogodka sta predstavljali modra barva in voda, brez katere ne bi bilo kraške podzemne »lepotice« ne pomivalnega stroja. Postojnska jama je prav zaradi svojih naravnih lastnosti, kot so vlaga, vodne kapljice in kapljanje, odlična prispodoba za notranjost pomivalnega stroja.
Gorenje je podjetje, ki varovanju voda izkazuje še posebno veliko pozornosti; nekateri novi modeli pomivalnih strojev SmartFlex za pranje tako porabijo le 6,9 litra vode. Podjetje z novo generacijo izdelkov nadaljuje tudi svoje poslanstvo trajnostnega razvoja, zato z lastno proizvodnjo pomivalnih strojev izpolnjuje še zadnji proizvodni del, ki ga dozdaj ni proizvajalo samo, s tem postaja eden izmed redkih ponudnikov bele tehnike s celotno »paleto« izdelkov iz lastne proizvodnje.
Pomivalni stroj SmartFlex je sposoben in zmogljiv kuhinjski »pomočnik«, ki postane eno z uporabnikovim načinom življenja, postane koristen član vsakega gospodinjstva. Naj gre za najnaprednejše hitre programe pranja, ki lahko zelo hitro obvladajo katerokoli kombinacijo posode, za samodejno odpiranje vrat po končanem pranju, ki sprosti paro in poskrbi za boljši učinek sušenja, ali pa za proces ionizacije, ki preprečuje neprijeten vonj – SmartFlexove napredne funkcije zagotavljajo, da boste ne glede na vrsto ali količino posode ter razpoložljivi čas vedno dobili rezultat, ki ga želite in pričakujete.
www.gorenje.si

gorenje-postonjska-jama-28-9-2016-photo-ziga-intihar-215