Nova generacija keramične zaščite – novosti iz Nautic cleana

Nova generacija keramične zaščite – novosti iz Nautic cleana

Val 255

Podjetje Nautic Clean je letošnjega marca predstavilo nov komplet keramične zaščite, ki ga sestavljajo trije izdelki: osnovni zaščitni premaz keramika CNX 1000, zaščitni vosek CNX 50 in šampon CNX 20 na osnovi keramike.
CNX 1000 je osnovni zaščitni premaz za vse površine, ki na preprost in učinkovit način zagotavlja zaščito za gelcoat, barvane površine, steklo, plastiko, aluminij in nerjaveče jeklo. Posebej zasnovana formula odbija vodne kapljice, ščiti pred mikro praskami ter s tem ustvarja drugo plast zaščite in visok sijaj. Če je površina pravilno vzdrževana, lahko zaščita traja od 6 do 12 mesecev. Uporabno za  zaščito čolnov, vodnih skuterjev, avtomobilov, motorjev, avtodomov, prikolic, občutljivih površin, itd.
CNX50 je zaščitni in vzdrževalni vosek na osnovi keramike, namenjen je preventivnemu vzdrževanju površin, zaščitenih s CNX1000 CERANIUM™.
CNX 20 je zmogljivo čistilo, namenjeno razmaščevanju in čiščenju površin, ki so obdelane še s CNX1000 CERANIUM™. Šampon vsebuje posebno formulo, ki vsebuje tekočo keramiko, namenjen je pripravi in čiščenju površin, temu sledi premaz s CNX1000 CERANIUM™.
Več informacij najdete na spletni strani uvoznika, podjetja AT team d.o.o.
www.at-team.si