Nova Breitlingova kolekcija Superocean: pustolovščina se nadaljuje

Nova Breitlingova kolekcija Superocean: pustolovščina se nadaljuje

Val 242
AVTOR uredništvo
FOTO arhiv Breitling
Superocean 42 with white dial and blue Diver Pro III rubber strap (PPR/Breitling)

Ko so leta 1957 luč sveta ugledali prvi modeli Breitlingove kolekcije Superocean, je postalo jasno, da je na trg potapljaških ur stopil nov pomemben igralec. Po več kot 60 letih je danes pred nami prenovljena kolekcija Superocean, ki so jo zasnovali z najbolj drznimi vodnimi športi v mislih.

Članice nove kolekcije odražajo globokomorski DNK te urarske znamke, zato bodo zagotovo nagovorile moške in ženske z aktivnim življenjskim slogom. Po zaslugi jasnega, športnega dizajna in neoporečnega delovanja se bodo novi Superoceani počutili doma na vsakem zapestju in v vsakem okolju.

Breitlingov direktor Georges Kern poudarja, da ure odražajo več kot le potapljaško zapuščino znamke: »Naše Moštvo surferjev in partnerstvo z Outerknown in Ocean Conservancy že sami po sebi povedo dovolj o naši naklonjenosti morju. Nova kolekcija Superocean predstavlja ure za ljudi, ki želijo raziskovati oceane, pa najsi bo to preko vodnih športov ali okoljevarstvenih dejavnosti.«

V srcu vsake nove ure iz kolekcije Superocean tiktaka Breitlingov kaliber 17, mehanizem, ki ponuja rezervo navitja 38 ur. Vse članice nove kolekcije so COSC certificirani kronometri in imajo luminiscenčne Super-LumiNova® številke, oznake in kazalce, kar v vseh pogojih zagotavlja odlično berljivost.

Nova kolekcija je na voljo v petih različnih velikostih, kar zagotavlja, da se najde izjemna potapljaška ura, idealna za prav vsako zapestje. Kolekcija tako vključuje modele Superocean 48, Superocean 46, Superocean 44, Superocean 42 in najmanjšo Superocean 36, ki je namenjena ženskam.

Nova kolekcija Superocean nadaljuje zapuščino več kot šestih desetletij. Medtem ko so prve ure iz istoimenske kolekcije zasnovali z mislijo na potapljače, imajo novi modeli, ki pa se enakovredno kosajo z izzivi globokih morij, širše poslanstvo. So namreč prav toliko modni kot so športni in bodo pritegnili ne samo tiste urarske navdušence, ki so pripravljeni na raziskovanje morskih globin, ampak tudi tiste, katerih podvigi se odvijajo nekoliko bližje obali.

Vaš lastni Breitling Superocean? Potapljajte se z njim, surfajte z njim, plavajte z njim. Lahko pa ga nosite, ko pomagate ohranjati naša morja in plaže čiste. V vsakem primeru pa ste lahko mirni ob vedenju, da ne glede na to, kako boste preživeli preostanek svojega dne, se bo vaš Superocean v to vključil odlično.