North Sails Performance – za jadralce od jadralcev

North Sails Performance – za jadralce od jadralcev

Val 260
Way of Life makes progress having rounded Stromboli during the 2021 Rolex Middle Sea Race

Paleta kolekcije North Sails Performance obsega tehnično napredna oblačila, namenjena jadralcem, ki so osredotočeni na zmogljivost. North Sails Performance so zasnovali in izdelali strokovnjaki iz North Sailsa, uporabili so najboljše materiale in najkakovostnejše komponente. Edini cilj, ki so mu sledili, je bil ustvariti najboljšo navtično opremo za najzahtevnejše vremenske pogoje na morju. Brez kompromisov pri načrtovanju, materialih in načinih izdelave. Rezultat so štiri vrste vrhnjih oblačil, primerne za klasične priobalne regate, kot so Fastnet, Sydney-Hobart in Newport-Bermuda, pa tudi za običajna jesenska jadranja. So popolna kombinacija udobja in lahkotnosti ter vzdržljive vodoodporne opreme, ki vključuje tehnologijo GORE-TEX® Pro in 4DL™.
Poimenovanje Performance prihaja z razlogom, saj v North Sailsu vsako podrobnost izpopolnijo z mislijo na zmogljivost. Svoj proces oblikovanja začnejo s pogovorom z jadralci, raziskovanjem novih tehnologij in iskanjem inovativnih rešitev. To vizijo peljejo vse od začetka, od leta 1957, ko je North Sails ustanovil Lowell North, ameriški jadralec in olimpijski zmagovalec.

Oblačila z napisom North Sails so vse, kar potrebujete na vodi in zunaj nje. V oblačilih North Sails se je pokazala tudi ekipa EWOL impresivne jadrnice Way of Life na regati Rolex Middle Sea Race.

www.bora.si