Nocoj dobrodelni Grubin memorial

Nocoj dobrodelni Grubin memorial

Ljubitelji belih strmin in zabave bodo danes, 11. marca, ob 19. uri v Kranjski Gori, kjer bo potekal dobrodelni Grubin memorial. Dogodek se bo odvijal v spomin na preminulega člana zlate smučarske generacije Draga Grubelnika – Grubo, namenjen pa je zbiranju sredstev za družine in socialno šibkih okolij. Že vrsto let je med podporniki memoriala tudi zavarovalnica Generali.

V Kranjsko Goro kot uvertura v pokal Vitranc ponovno prihajajo svetovno znana imena belega cirkusa ter slovenski znani obrazi in prijatelji Draga Grubelnika – Grube, ki se bodo tudi tokrat pomerili v dobrodelnem veleslalomu. Letošnji prihod na Grubin Memorial so že napovedali: Jure Košir, Mitja Dragšič, Alenka Dovžan, Andrej Šporn, Mitja Valenčič, Felix Neureuther, Špela Pretnar, Ana Kobal, Tomi Meglič, Sani Bečirović, Gregor Skočir, Matjaž Jelen, Tone Vogrinec, pa bolgarski smučar Albert Popov, ki je srečno preživel nesrečo z Dragom leta 2015 in mnogi drugi.

Veleslalom bo potekal na smučišču Kekec, kot vsako leto, štart pa je predviden ob 19. uri. Za zabavo bo na snežni plaži poskrbela znana slovenska glasbena skupina JOKER OUT, ki bo pričarala pravi koncertni spektakel na snegu.

Zbrana sredstva iz štartnin in donacij bodo letos namenjena družini, ki je pomoči še kako potrebna. Sredstva iz GRUBINOVEGA memoriala 2022 gredo v roke družine Jesenšek iz okolice Litije. Svoj prispevek lahko namenite z nakazilom na račun Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje ali z nakupom SnowMonkey flaške GRUBIN memorial. Od vsake prodane flaške bo namenjenih 5 evrov za dobrodelni sklad.

Prijave na dobrodelni veleslalom so možne preko spleta, lahko pa se prijavite tudi na dan dogodka.

  • PRIJAVA NA DOBRODELNI VELESLALOM (klik)

………………………………………………………………………….
GENERALI, d. d., ki je v Sloveniji prisotna od leta 1997, je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali. Skupina Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta, s skupnim prihodkom od premij, ki je v letu 2019 presegel 69,7 milijard evrov. S skoraj 72.000 zaposlenimi po vsem svetu in 61 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 13 državah, tudi v Sloveniji, je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Generalijeva ambicija je postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ponuja inovativne in prilagojene rešitve zahvaljujoč edinstveni prodajni mreži.