Nežna pomiritev Sensicode

Nežna pomiritev Sensicode

Val 257

Občutljiva koža?

Izdelki linije Sensicode delujejo kot ščit proti stresu in zagotavljajo tako preventivni kot tudi pomirjujoči učinek. Vse sestavine in aktivne snovi v tej liniji so posebej zasnovane za potrebe občutljive kože. Visokokakovostna naravna olja kožo oskrbujejo z vlago, da se počuti uravnovešeno, pomirjeno in polno zdravja. Koncept aktivnih sestavin, zasnovan posebej za kožni mikrobiom, pomirja, zmanjšuje rdečico in krepi delovanje kožne pregrade, s čimer kožo naredi bolj odporno proti zunanjim vplivom. Rezultat je vidno pomirjena in okrepljena polt. Druge izbrane vlažilne in anti-age aktivne sestavine tako ustvarijo kozmetični rezultat brez kompromisov – tudi za občutljivo kožo (Sensicode ne vsebuje dišav).

Studenec mladosti

24-urna krema Rejuvenating Cream deluje kot anti-aging in je namenjena občutljivi koži. Gladi gube in koži daje mladosten ten.

Nežno čiščenje

Nežna čistilna krema z oljem jojobe Cleansing Balm temeljito očisti make-up in delčke nečistoče. Deluje tako, da pušča občutek čistosti in prijetne mehkobe.

Za sijoč videz

Pomirjujoče in zaščitno olje za obraz Oil Serum je idealno za občutljivo kožo. Kakovostna olja iz semen borage varujejo kožo pred izsušitvijo. Takojšen mehak občutek!

www.drgrandel.si