Neustavljivi Pirnar – ustvarjalnost brez meja

Neustavljivi Pirnar – ustvarjalnost brez meja

Val 239

Prestižne nagrade, ki jih prejema podjetje Pirnar, so že stalnica. Ta slovenska oblikovalska sila že vrsto let uspešno tekmuje s svetovnimi velikani in je vodilni evropski inovator na področju vhodnih vrat, ki veljajo za ena tehnološko najbolj dovršenih na svetu. In kaj jih loči od konkurence? Prav gotovo je edinstvena prav njihova inovativnost, saj vsako leto predstavijo toliko inovacij, kot jih njihovi največji tekmeci v nekaj letih. Kot prvi proizvajalec na svetu so ustvarili najbolje izoliran serijski vhod na svetu, nove inovativne načine osvetlitve vhoda, skrite čitalnike prstnega odtisa, 3D vratno krilo in utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom.

Njihova najnovejša inovacija Theatrica, prva pametna vhodna vrata na svetu, ki jih odprete brez ključa, samo s pogledom, je poleg prestižne nagrade German Design Award Winner 2019 in nominacije za German Innovation Award 2019 nedavno prejela še mednarodno nagrado Red Dot Design Award, eno izmed najbolj prestižnih svetovnih nagrad na področju oblikovanja.

V kolikor si želite inovativna vrata iz domačih logov ogledati pobliže, vam v Pirnarju omogočajo pravo salonsko izkušnjo v Ljubljani (Bravničarjeva ulica 20) in Mariboru (Ptujska cesta 17), kjer je na ogled jagodni izbor 50 do 60 najlepših in najbolj prodajanih modelov.
www.pirnar.si