Navtični spletni katalog Unimarja

Navtični spletni katalog Unimarja

Val210

 

Interaktivni spletni katalog podjetja Unimar omogoča učinkovito in enostavno iskanje rezervnih delov in opreme plovil. Storitev omogoča iskanje po širokem naboru blagovnih znamk – omogoča iskanje posameznih delov opreme po korenu besede (npr.: sidrni vitel iz inoksa = sid vit ino). Program prepozna iskane besede in tako predstavi najdene izdelke, dobavljivost in ceno. Določene rezervne dele lahko poiščete tudi po kataloški številki, če jo imate. Iskanje proizvodov, razdeljenih na skupine izdelkov, je tako še učinkovitejše.

Z letošnjim letom so spletno stran še bolj prilagodili uporabnikom: na spletni strani sta grafični podobi motornega plovila in gumenjaka (v bližnji prihodnosti pa bodo ponudili še jadrnico). Obiskovalci spletne strani lahko z enostavnim klikom na miško izbirajo med osnovnimi sklopi plovila in ugotovijo, ali so določeni proizvodi na zalogi. V oknu nad plovilom se tako prikažejo slikovno in opisno določeni sklopi, kot so sidrni vitel, črpalke, toaletni prostor, rezervoarji in pripadajoča oprema, komunikacijska oprema. Glede na sklop lahko najdemo del opreme, ki ga iščemo.
Učinkovito iskanje rezervnih delov in opreme je tako zdaj enostavnejše in brez jezikovnih ali terminoloških preprek.
V skladišču nad Reko imajo vedno več kot 15.000 izdelkov na zalogi, a če se vseeno zgodi, da želenega artikla ni na zalogi, vam slednjega naročijo in dostavijo na dom ali v marino, kjer se nahaja vaše plovilo.
Pomembno je tudi, da se pri proizvodih, pri katerih je potreben varnostni certifikat, le-ta lahko pridobi na spletni strani, skupaj z navodili za uporabo; določeni proizvodi pa so obogateni tudi z video posnetki.
Nova spletna storitev podjetja Unimar tako skupaj s katalogom Osculati in številnimi blagovnimi znamkami, ki jih zastopa, ostaja navtični partner vseh lastnikov plovil, servisnih služb in ponudnikov raznovrstnih storitev v navtiki. Osebno se lahko zglasite v njihovi prodajalni v Preluki pri Opatiji ali veleprodajnem skladišču v Marinićih nad Reko.

www.unimar.hr