NAUTIKA – hrvaški navtični sejem

NAUTIKA – hrvaški navtični sejem

22.–26. februar 2017

 

Zagrebški velesejem že tradicionalno začenja poslovno leto z zagrebškim sejmom navtike. Njegova 26. ponovitev bo v letošnjem letu potekala med 22. in 26. februarjem.

Marina v srcu Zagreba

Zadnja leta beleži Nautika pri razstavnem segmentu ustaljeno rast, od prejšnjega leta pa je opazno tudi bistveno povečanje števila obiskovalcev. Razlog za to je odlična, inovativna sejemska ponudba, ki v februarju oblikuje pravo marino v srcu Zagreba. Za letošnje leto se pripravljata dve veliki novosti: v šestih paviljonih napovedujejo največji sejem Nautike v zadnjih sedmih letih ter največje plovilo, ki je bilo kadarkoli razstavljeno na Nautiki – to je privlačen sport cruiser pearl sea 56 z dolžino 17 m.

Pluti, odkriti, živeti je geslo sejma Nautika, ki bo obiskovalcem ponudil na ogled več kot 100 plovil in različno opremo iz Hrvaške in tujine – jahte, jadrnice, kajake, gumenjake, notranje in izvenkrmne motorje, opremo za potapljanje, jadranje in druge vodne športe.

Edini celinski sejem navtične industrije na Hrvaškem izkazuje hrvaško poslovno odličnost, tradicijo in izkušnje ter navdušuje obiskovalce.

Na sejmu bo podeljenih več nagrad; prva nagrada je štiridnevni čarter na plovilu pearl sea; druga nagrada je jadranje za šest oseb z najemom jahte mirakul 30 hardtop za konec tedna; sledi veliko privlačnih nagrad.

Hotel & Gastroteh

Istočasno z navtičnim sejmom se bo v okviru zagrebškega velesejma odvijal tudi 9. Mednarodni sejem gastronomije, opreme za hotele in restavracije, hrane, pijače in gastronomskih inovacij. Sejem je odlična priložnost, da se na enem mestu zberejo in povežejo proizvajalci in trgovci hotelske in gostinske opreme, hrane, pijače, distributerji. Poleg najpomembnejših hrvaških podjetij so svojo udeležbo na sejmu potrdili tudi številni tuji razstavljavci.

Obiskovalci lahko pričakujejo številne znamenitosti, izobraževalne predstavitve, delavnice in pokušnje; na sejmu pa bodo še predstavitve naučenega znanja in spretnosti študentov, bodočih kuharjev in slaščičarjev, pica šov, CRO TOP 10 – najboljši hrvaški kuharji bodo pripravljali majhne kulinarične mojstrovine.

www.zv.hr

DSC_0191