Magnetni podstavki

Magnetni podstavki

Končno si lahko na nemirni barki brez skrbi nalijete kozarec vrhunskega rdečega vina in si privoščte brezskrbno zabavo s prijatelji! Proizvodi podjetja AKRES d.o.o. vam namreč zagotavljajo, da se kozarci ne bodo prevrnili in da se vsebina ne bo polila po občutljivi tikovini.
Za ljubitelje rujne vinske kapljice so v podjetju AKRES d.o.o. namreč izdelali Wine MagGrip – magnetno držalo za vinske čaše. Z eno potezo lahko kozarec zataknete v podstavek, ki je pritrjen na podlago z močnim magnetom.
Tistim, ki prisegajo na pivo, je namenjen odlagalni podstavek Bire MagGrip za pivske pločevinke, ki je, tako kot vsi ostali izdelki, na podlago pritrjen z magnetom. Tisti pa, ki pivo pijejo iz čaš, lahko uporabijo podstavek WineMagGrip.
Energijske pijače se lahko odložijo v Energie MagGrip ali v držala za čaše WineMagGrip.
Zdravo in na barki vedno dobrodošlo sadje se lahko postreže v košari Fruit basket MagGrip.
Magneti se po uporabi lahko pospravijo in po potrebi očistijo pred naslednjo uporabo. Podjetje AKRES nudi še številne praktične rešitve:

  1. Postrežni pladenj (orehov, tikov ali drug les po izbiri) je narejen tako, da omogoča prijemanje magneta po celotni površini.
  2. Odločite se lahko za zamenjavo mize. V podjetju vam naredijo novo po željenih dimenzijah. Miza bo tako kot pladenj po vsej svoji površini občutljiva na magnete.
  3. Železne krogce Fi 20 mm in debeline 3 mm lahko vgradijo v obstoječe mize, tako da izdolbejo ležišče za krogce in jih na željenih mestih prilepijo v mizo. Seveda boste v tem primeru “Grip” lahko postavili le na ta mesta.

AKRES, poslovne storitve, d.o.o., Ulica Lojzeta Spacala 32, 1000 Ljubljana, info@mynavybar.com

www.mynavybar.com