Največji slovenski spring break v Poreču

Največji slovenski spring break v Poreču

Collegiumov prvomajski pobeg v Poreč prinaša dvakratni UK #1 hit-duo Sigma, Mika Valeta, duet Vanillaz, koncerte Nede Ukraden, Djomle KS, Mambo Kings, Zlatka, atraktivne performanse, žur na plaži ob sončnem zahodu, boat party brez selfijev in ogromno zabave z najbolj izkušeno festivalsko party ekipo.

Prvomajski žurerski skok na morje se je tudi pri nas uveljavil kot odličen način za začetek festivalske sezone ob Jadranu. Collegium Mondial Travel bo med 30. aprilom in 3. majem v poreškem naselju Lanterna in razvpiti diskoteki Byblos gostil jubilejni 10. Spring Break Festival, ki bo ob najboljši žurerski izkušnji v družbi prekaljenih promotorjev ponudil tudi zvezdniški glasbeni program za vse okuse.

Za dobro organizacijo in pravo vzdušje bo poskrbela ekipa, ki že 19 let sodeluje pri organizaciji maturantskih in absolventski pobegov ter vrhunskih festivalov, kot so Ultra Europe, Hideout, Sonus, Barrakud, Ritem mladosti, Knockout ski festival idr. Hkrati bo to edini ‘vodoodporen’ spring break, saj se vse nočne zabave odvijajo na pokritih prizoriščih, non-stop žur in spoznavanje novih prijateljev pa je še olajšano, ker so vsi obiskovalci nastanjeni v istem naselju, le nekaj minut hoda do osrednjega prireditvenega prostora. Vse skupaj se dogaja v Poreču, ki slovi kot najbolj žurersko mesto Istre, omogoča pa tudi pobeg v civilizacijo, naravo ali sprehod po mestni plaži.

Za vse springbreakerje, ki si bodo želeli štiridnevni žur popestriti še s čim drugim kot muziko, soncem, morjem, prepartyji, afterpartyji in t. i. ‘disco napi’, bodo na voljo različne delavnice in aktivnosti (plesne in akrobatske delavnice, štafetne igre, odbojka in nogomet na mivki), žurersko atmosfero bodo še stopnjevali Tadej Bricelj, duo F&B Acrobatics iz šova Slovenija ima talent, MC Nejc Večko, plesna skupina Mistique, pravi magnet pa bodo nastopi zvezdnikov, kot so britanski hit duo Sigma (Nobody to love, Changing, Rudeboy), legedarna pevka Neda Ukraden, vroči hišnik Mike Vale, nepogrešljivi Mambo Kings, raper Zlatko, party duet Vanillaz in srbski hitmejker Djomla KS (Gajba puna piva, Čekam te u Budvi / R8 Audi).

Novosti Collegium Spring Break festivala 2015:

– Zvezdniški žur v vodilni istrski diskoteki BYBLOS, ekskluzivni hrvaški rezidenci Davida Guette, kjer sta prvič v regiji nastopila tudi Afrojack in R3hab.

– LIGHTHOUSE SUNSET PARTY (žur do sončnega zahoda na ploščadi med svetilnikom in morjem)

– Spring break igre, kot so ‘beer pong’, ‘slip’n slide flip cup’, ‘beer hockey’ ipd.

– NO PICS ALL IN BOAT PARTY (ekskluziven žurerski pobeg na morje, na ladijci za 300 ljudi, brez uporabe fotoaparatov in telefonov + tekmovanje v mokrih majicah).

Več na www.collegium.si.