Največji gumenjak – Grand G850

Največji gumenjak – Grand G850

Val204

Kanadsko podjetje Grand bo svoji že tako obširni prodajni paleti dodalo še največji gumenjak, Grand G850. Ta se bo uvrstil v linijo Golden Line in bo v svojo dolžino meril kar 8,5 metra. Njegova širina bo dosegla 2,95m, nosilnost čolna pa 2000 kilogramov. Priporočljiva moč, ki naj bi poskrbela za kar 18 potnikov, bo znašala spodobnih 300 konjskih moči. Čoln bo dobavljiv v dveh različnih barvnih kombinacijah – v beli barvi, ter v belo-črni kombinaciji, že njegova osnovna oprema pa bo vključevala Hypalon material tubosov, popolnoma novo volansko konzolo CL-21 s sedežem na sprednji strani, oknom in vetrobranskim steklom, dvojno sedežno konzolo SD-21 z dvema zložljivima sedežema, sprednjo plastično stopničko z dvema bitvama za priveze, vgradni sistem za gorivo s 300 litrskim rezervoarjem, elektro paket, ki vsebuje navigacijske luči, kalužno črpalko, električno sireno, stikala na konzoli, akumulatorska stikala in komplet inštalacijo. Na zadnjem delu vključuje tudi ograjice iz nerjavečega jekla za večjo varnost potnikov in dve ojačani bitvi za vleko smučarja.
Poleg pestre opreme, ki jo čoln vsebuje v standardni izvedenki, ponuja Grand še raznolike možnosti dodatne opreme, ki se dodaja po željah in potrebah kupca. Dodatne možnosti so Grand Lux oprema, električno sidro z mehanizmom, vgradni hladilnik, odstranljiva mizica z nastavki za skodelice, nadgradnja oblazinjenega dela z drugimi materiali in barvami, pokrivalo čolna in pokrivala konzol, set za tuširanje s 100 litrskim rezervoarjem in še veliko več.
Premiera Grand G850 je načrtovana za leto 2016, novosti o plovilu pa lahko spremljate na facebook strani: www.facebook.com/grandboats.slovenia oz. na uradnih spletnih straneh: www.grandboats.si.