Najugodnejše cene

Najugodnejše cene

Val 190

Velika zaloga

V podjetju AS Boats v Framu v svoji navtični trgovini po ugodnih cenah ponujajo originalne rezervne dele za motorje Volvo Penta, MerCruiser/Mercury, Honda, Yamaha in druge. Veliko delov je vedno na zalogi in na razpolago takoj. Prav tako je na voljo bogata izbira priznanih blagovnih znamk vsega, kar potrebujete za brezskrbno preživljanje časa na vašem plovilu, pa tudi za vzdrževanje in nego plovila, električna oprema in navigacije, bokobrani vseh velikosti, vrvi, kozmetika za plovila, pa vse do rešilnih jopičev in tub ter drugih pripomočkov za zabavo.

Vedno uporabni artikli so čistilo za nego gumenjakov za 12,86 €, antivegetativni premaz Hempel hard racing za 27 €, navtični daljnogled Steiner s kompasom za 375 €, navtični ploter s fishfinderjem Garmin 421 S za 396 € in številni drugi.

Skozi vse leto so priljubljeni tudi artikli, ki izražajo, da je navtika življenjski slog in strast, ter jih je moč uporabiti kot zanimiva darila ob rojstnih dnevih, obletnicah in raznih drugih priložnostih – vse to in še marsikaj, kar bo razveselilo vsako navtično dušo, je moč najti pri AS Boats v Framu.

www.as-boats.si