Najtrši protizrcalni nanos za očala na svetu

Najtrši protizrcalni nanos za očala na svetu

Moj optik predstavlja

 

Ali se vam očala ves čas mažejo in rosijo? Se že ob najmanjši neprevidnosti vsaka praska takoj pozna? Predstavljamo vam antirefleksni nanos proti bleščanju, ki je najtrši in najodpornejši proti praskam. Čiščenje očal je zelo preprosto, saj so očalne leče antistatične, kar preprečuje, da bi se prah oprijel površine leče. Izboljšani vodoodbojni sloj zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vodo, maščobami in umazanijo.
Zaradi svoje izjemne trdnosti in odpornosti proti praskam je namenjen predvsem tistim, ki iščejo trpežen izdelek, ki bo preživel tudi kakšen nepredviden udarec. Hoya Hi-Vision Longlife je edini protizrcalni nanos na slovenskem trgu, ki ponuja 3-letno garancijo. Namenjen je ljudem, ki cenijo kakovost in jim več pomeni trajnost izdelka kot kratkoročni prihranek. Kakovost protizrcalnega nanosa poleg izjemne trdnosti in enostavnega čiščenja omogoča sproščen vid in brezskrbno nošenje očal.
V optiki Moj optik lahko najnovejši protizrcalni nanos tudi preizkusite. Na razpolago je za vse vrste očalnih leč, kot so enožariščne, progresivne, fotosenzibilne, primeren pa je tudi za visoke dioptrije, pri katerih so potrebna tanjšanja stekel.
Če želite več pojasnil, pokličite v optiko Moj optik na tel. številko +386 31 687 565 vsak delovni dan med 9.00 in 18.30, lahko pa jih obiščete na njihovi spletni strani.

www.mojoptik.si