Najsodobnejša vhodna vrata na svetu na ogled tudi v Mariboru!

Najsodobnejša vhodna vrata na svetu na ogled tudi v Mariboru!

Ali ste vedeli, da je najsodobnejša vhodna vrata na svetu zasnovalo in izdelalo slovensko podjetje? Družinsko podjetje Pirnar, ki že nekaj let sodi v sam svetovni vrh proizvajalcev prestižnih, visokotehnoloških in inovativnih vhodnih vrat, lahko brez dvoma označimo za izumitelja najsodobnejših vhodnih vrat na svetu.

 

Za vse največje svetovne inovacije na področju vhodnih vrat so odgovorni Slovenci!
Dokaz Pirnarjeve neprekosljive kreativnosti so številne inovacije, ki so jih kot prvi na svetu predstavili trgu: nikoli prej videna vhodna vrata z večnivojsko zasnovo vratnega krila ali pa, na drugi strani, popolnoma raven vhod, z vsemi elementi v isti ravnini. Prvi na svetu so začeli s serijsko proizvodnjo aluminijastih vrat nadstandardnih dimenzij. In prav Pirnarjeva vrata so prva ponudila rešitev za težavo (naj)boljše toplotne izolativnosti. Pirnarjeva vrata niso samo prva, ampak so tudi najbolj izpopolnjena.
O tem, da se razvoj pri Pirnarju nikoli ne ustavi, priča tudi dejstvo, da so prvi na svetu razvili vhodna vrata s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki se aktivira s prstnim odtisom lastnika. Večkrat nagrajeno samodejno potezalo v različnih izvedbah še vedno velja za njihovo najbolj priljubljeno inovacijo. Vendar pa je bila ta inovacija zgolj predogled prihodnosti razvoja vhodnih vrat. Z naslednjo inovacijo so spremenili koncept vhodnih vrat, kot jih poznamo v celoti.
Konec leta 2019 bodo pri Pirnarju na trg lansirali svoj največji, najbolj osupljiv in najbolj tehnološko dodelan izdelek doslej: popolnoma samodejno, brezdotično vhodno steno Pirnar Theatrica, ki deluje na podlagi prepoznave obraza in se brez potezala in brez dotika, samo s pogledom, nežno odpre svojemu lastniku. Tako kot prav vsa Pirnarjeva vhodna vrata je tudi vhodna stena Theatrica ustvarjena za to, da osupne.

 

Vhodna vrata, ki jemljejo dih po vsem svetu
Pirnarjeva osupljiva vhodna vrata navdušujejo obiskovalce sejmov v Milanu, Münchnu, Parizu, Madridu in Dubaju, poleg tega pa si jih je moč ogledati tudi v salonih po vsem svetu: v Nemčiji, Veliki Britaniji, ZDA, Združenih arabskih emiratih in celo na Kitajskem. V Sloveniji smo jih imeli možnost občudovati v Pirnarjevem salonu v Ljubljani, od nedavnega pa si lahko najsodobnejša vrata na svetu ogledamo tudi v razstavnem salonu Pirnar v Mariboru.  

Pirnarjeva vhodna vrata so vrata, ki si jih morate ogledati v živo in občutiti z rokami. Vrata prevzamejo prav vsakega obiskovalca. Vljudno vabljeni v salon v Mariboru, na Ptujski cesti 17, kjer vas čaka deset najosupljivejših modelov vhodnih vrat Pirnar.

www.pirnar.si