Najnovejši čoln z izvenkrmnim motorjem – Beneteau Antares 6

Najnovejši čoln z izvenkrmnim motorjem – Beneteau Antares 6

Val223

Antares 6 je najnovejši mali čoln z izvenkrmnim motorjem, ki prihaja iz tovarne Beneteau. Tudi novinec ostaja zvest vsem lastnostim, ki so ustvarile uspeh tega razreda v zadnjih 40 letih. Uporabljate ga lahko za izlete, ribolov ali piknike, zato je to plovilo namenjeno širokemu spektru kupcev. Poleg tega je njegov videz zelo moderen, nudi pa tudi veliko mero udobja. Kokpit je praktičen, vanj je nameščena drsna zadnja klop, ki se med uporabo plovila lahko pomakne nazaj vse do motorja. Zaradi tega je kokpit maksimalno povečan in prostor izkoriščen. Ko je potrebno motor dvigniti za čas transporta, se klop enostavno podrsa naprej in se tako izogne poškodbi z motorjem.
V notranjosti je zaradi nekaterih praktičnih rešitev in razporeditve z obrnjenimi sedeži ter odprtim prostorom med salonom in kabino neverjeten občutek prostornosti. Trup, zgrajen na znanju najnovejše tehnologije, je izredno stabilen, vožnja pa resničen užitek.
Z enim samim motorjem do 115PS bo z njim lahko rokovati, velikost čolna pa omogoča tudi enostavno čiščenje ter vzdrževanje. Plovilo bo premierno predstavljeno na sejmu v Parizu konec tega leta.
Več informacij najdete na spletni strani uvoznika AS BOATS d. o. o.
www.as-boats.si