Najem defibrilatorja – Za varne počitnice

Najem defibrilatorja – Za varne počitnice

Z letošnjim letom je v Sloveniji na voljo novost kratkoročnega in sezonskega najema življenjsko pomembnih naprav, defibrilatorjev.
Bolezni srca in ožilja so vodilni vzrok smrti v razvitem svetu, je pa stanje nenadnega srčnega zastoja lahko tudi posledica drugih nesreč, kot so utopitev, zadušitev, padci in podobno. Zaradi enostavnosti uporabe naprave AED lahko laiki hitro ukrepamo in z uporabo rešimo življenje. Kjerkoli se nahajamo, tudi na dopustu, še posebej pa na plovilih, kjer smo oddaljeni od nujne medicinske pomoči, moramo poskrbeti za ustrezno varnostno opremo.
Podjetje Defibrilator d.o.o. omogoča najem CardiAid AED-jev, tj. avtomatskih eksternih defibrilatorjev, namenjenih za laično uporabo. Aparat uporabnika vodi skozi celoten proces oživljanja z jasno razumljivimi vizualnimi in govornimi navodili ter zagotavlja najbolj učinkovito defibrilacijo z bifazičnim elektrošokom. Pacientu se s tem drastično poveča možnost preživetja ter stopnja kvalitete življenja po preživetju nenadnega srčnega zastoja. Ob predaji vas opremijo tudi z znanjem temeljnih postopkov oživljanja z uporabo AED.
Naj bo letos AED sestavni del vaše varnostne opreme na plovilu! Zagotovite si bolj varne počitnice in se za kratkoročni ali sezonski najem pozanimajte čimprej.

www.defibrilator-aed.si