Na Nautiki v Zagrebu

Na Nautiki v Zagrebu

Nov model iz Ranierija

Slovensko podjetje Moto-Nautika bo na prihajajočem navtičnem sejmu v Zagrebu (21. 02.–25. 02. 2018) premierno predstavilo popolnoma nov model 240Sh iz italijanske ladjedelnice Ranieri. V Zagrebu bo NEXT 240S zagotovo eden izmed najlepših razstavljenih plovil, saj sta odzivnost obiskovalcev na tovrstnih sejmih že pokazala njegova predhodnika NEXT 290 in 370.
Odškrnili so meter in pol, obdržali enak stil, korporativno identiteto proizvajalca in tako je nastal Next 240 SH.
Next 240 SH je ustvarjen za en ali dva motorja, združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen Next model, tudi finančno gledano. Čoln ne bo cenejši le v osnovi, motor z nekoliko manj močmi pomeni tudi manjšo porabo in večje prihranke.
Značilne karakteristike Ranieri International so vidne že na prvi pogled: odlična postavitev v kokpitu, velika ploščad za sončenje in prostorna kabina z ločenim toaletnim delom. Pri tej dolžini so še kako koristne izkušnje ladjedelnice, ki so si jih graditelji nabrali pri seriji Atlantis, ki je pravzaprav najbolje prodajan model tega segmenta. Mizica na zadnjem delu se hitro pospravi s pomočjo zložljive klopi na strani. Dva ločena sedeža sta na voljo za voznika in sovoznika, armaturna plošča pa se primerja z večjimi modeli. Kabina z dvojno posteljo se lahko pretvori v jedilni kot, toaleta je povsem opremljena.

www.ranieri.si