Na koliko časa je potreben očesni pregled?

Na koliko časa je potreben očesni pregled?

Val 199

Moj optik svetuje

Redni pregled vida je bistvenega pomena, da oči ostanejo zdrave in vid ohrani ostrino. Ker se naše oči spreminjajo skozi čas, strokovnjaki priporočajo opravljanje rednih pregledov vida vsaki dve leti. V primeru, da se motnje vida pojavijo že prej, je priporočljivo pregled opraviti prej. Ob tem je pomembno, da se opravi celoten strokovni pregled oči, kjer se poleg dioptrije pregleda tudi očesno ozadje in izmeri očesni pritisk. Oči so eno naših najpomembnejših čutil. Z rednimi pregledi lahko vsak posameznik naredi zelo veliko za njihovo zdravje.

V optiki Moj optik preglede vida za očala in kontaktne leče opravlja priznan optometrist, doktor znanosti iz očesne optike. Ob vsakem pregledu se poleg točne meritve dioptrije za daljavo in bližino opravi tudi pregled očesnega ozadja in meritev očesnega pritiska. Po predpisu točne dioptrije se opravi tudi meritev očesnih podatkov, ki porazdeli razdaljo med očesi individualno za vsako oko posebej. To je še posebej pomembno pri izdelavi progresivnih očal in športno ukrivljenih očal z dioptrijo.

V optiki Moj optik preglede vida opravljajo vsak petek. Vabijo vas, da jih obiščete ali se naročite na pregled na telefonski številki +386 31 687 565.

www.mojoptik.si