Na Internautici: REMUS BOATS

Na Internautici: REMUS BOATS

Val219

Bravo International d.o.o. iz Maribora bo na letošnjem sejmu Internautica predstavil tri čolne proizvajalca Remus Boats. Čolne odlikuje izredno kakovostna izdelava ter ugodne cene, velika prednost pa je tudi kratek dobavni rok za izdelavo plovila po naročilu, in sicer okoli pet tednov.

Na sejmu bodo predstavljeni:
remus 550 open (na sliki) – tipičen predstavnik čolna s središčno konzolo srednjega razreda, majhna kabina, izvenkrmni motor maksimalne moči do 90 KM, cena čolna je 7.500 EUR z DDV;

remus 450 open – čoln s središčno konzolo, ogromno skladiščnega prostora, ležišče na premcu dolžine 195 cm, klop za voznika in dva sovoznika, zelo ugodna cena (5.900 EUR z DDV), možnost nameščanja motorja do 50 KM, glisira pa že z motorjem 15 KM;

remus 470 – čoln za krajše izlete ali ribolov, opcijski sun deck na premcu omogoča ležišče dvema odraslima osebama, motorji do 25 KM, cena že od 2.990 EUR z DDV.

Sicer pa si lahko v njihovem skladišču ogledate še dva čolna Remus:
remus 420, čoln za vožnjo do sosednjega zaliva ali za ribolov, z motorji do 8 KM in ceno 1.900 EUR, ter remus 360 – čoln na vesla ali motor do 5 KM za 1.550 EUR z DDV.

Za vse čolne je v ponudbi paleta dodatne opreme.
www.bravo-yachting.com