Na dopust z enim kosom oblačila!

Na dopust z enim kosom oblačila!

Val 257

Se vsako leto veselite dopusta, vendar vam ga še pred začetkom nekoliko pokvari neskončno pakiranje?

Royal Robbins je namenjen prav vam, saj je znamka oblačil za prosti čas in aktivno življenje, ki prihaja iz severne Kalifornije. Njihova filozofija je: »from trail to table – s poti za mizo«, kar pomeni, da vsak dan izkoristite na najboljši možen način, brez obremenjevanja kaj obleči, saj zato poskrbijo oni.

Kolekcija Spotless je v celoti narejena iz recikliranega poliestra in je namenjena vsem, ki so radi aktivni s stilom. Vsi z majhnimi otroki in tisti, ki so veliko na poti, vedo, kako nadležno je, ko si sredi napornega dneva umažejo oblačilo. Pri kolekciji Spotless se madeže enostavno spere z vodo, poleg tega pa se material zaradi posebne tehnologije izredno hitro posuši.

Pri proizvodnji se osredotočajo na uporabo takšnih materialov in proizvodnih tehnik, ki puščajo čim manjšo sled v naravi. Prav zato so njihovi izdelki narejeni kakovostno in klasičnega videza, ki ne gre nikoli iz mode, saj morajo biti oblačila nosljiva več let, četudi se moda menja vsakih nekaj mesecev. Oblačila so na voljo tako za ženske kot moške.

Poleg uporabe recikliranega poliestra uporabljajo tudi veliko naravnih materialov, kot so konoplja, bombaž, Tencel in Modal, saj tako zagotavljajo, da so oblačila vedno zelo udobna, se hitro sušijo in ne mečkajo, četudi jih spakiramo in zložimo na majhno. Z oblačili blagovne znamke Royal Robbins boste izgledali dobro ne glede na to ali z njimi zakorakate v pisarno, na večerjo, barko ali pa se odpravite v hribe.

Na voljo v trgovinah Annapurna (Ljubljana) in Out Of Office (Ljubljana, Nova Gorica, Koper).