Moto-Navtika d.o.o. na Internautici ponovno s široko ponudbo

Moto-Navtika d.o.o. na Internautici ponovno s široko ponudbo

Val208

Vsak hip bo tu 21. Internautica, najpomembnejši jadranski navtični sejem, ki bo kot običajno svojim obiskovalcem in javnosti predstavil mnoge novosti in dosežke navtične industrije. Tako kot lansko leto se tudi letos sejma udeležuje podjetje Moto-Nautika d. o. o., generalni zastopnik in uvoznik (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna, Črna gora, Kosovo) kanadskega proizvajalca gumenjakov Grand.
Na razstavi si bo mogoče ogledati gumenjake s trdim (RIB) in z mehkim dnom, in sicer od dolžine 2,10 pa vse do 5,50 metra. Potrebujete čoln za »mini križarjenje« med otoki ali pa samo za uporabo kot t. i. »by-boat«, ki vas bo popeljal od jadrnice do otočka? Mogoče pa sodite v tisto skupino, kjer preprosto potrebujete največ trimetrski čoln s poskočnim petkonjskim motorjem za sproščeno plovbo po jezeru s svojimi prijatelji ali z družino? Repertoar bo več kot dovolj velik in bo zadovoljil še tako zahtevnega obiskovalca.
Prodajno-servisni center Moto-Nautika vas vabi, da jih spremljate preko Facebook strani www.facebook.com/grandboats.slovenia oz. preko uradne spletne strani www.grandboats.si. V primeru dodatnih informacij so vam na voljo preko telefonske številke 02 629 04 00 ali preko elektronske pošte info@moto-nautika.com