Moto-Nautika

Moto-Nautika

Val 238

Servisno-prodajni navtični center Moto-Nautika iz Miklavža na Dravskem polju je dobil novo podobo. Zapisano tako morda niti ne zveni kaj posebnega in eminentnega, pa vendar gre za pomembno navtično pridobitev na Štajerskem. Ko prestopite prag novega salona, je slika povsem drugačna, kot smo je bili vajeni v preteklosti. Pravzaprav že zunanja podoba obeležuje sodoben salon po vzoru avtomobilističnih prodajnih salonov, z velikimi zasteklenimi površinami, kateremu trenutno po velikosti ni para v Sloveniji. Nova pridobitev, ki je pripojena staremu delu poslopja, ponuja poleg plovil in servisa še dvokolesnike ter motoristično opremo.

Lea in Zoran Resnik sta na pridobitev še posebno ponosna, saj uresničujeta svojo vizijo, začrtano pred 15 leti, ko so s servisno dejavnosti začeli svojo podjetniško pot. Zaradi zagnanosti so kmalu prerasli takratne okvire in prišli na idejo o prodajnem salonu, ki je že takrat meril zavidljivih 1000 m2. Za povrh so takrat sklenili še dogovor z japonsko blagovno znamko Yamaha. Iz njihovega širokega prodajnega programa lahko še danes vidimo bogat navtični in dvokolesni program. Praktično vse, kar si lahko zamislite v povezavi z Yamaho in vključenim servisom, lahko dobite pri njih. Prodajnemu programu so leta 2011 dodali prodajo in zastopstvo napihljivih čolnov Grand za slovensko tržišče. Do danes so s prodajo napihljivih čolnov prešli slovenske meje in pridobili zastopstvo še na področju bivših držav Jugoslavije. Češnja na že tako bogati torti je bila leta 2016 pridobljeno zastopstvo za blagovno znamko italijanskih čolnov Ranieri International. Poleg Slovenije imajo zastopstvo za Ranieri še na hrvaškem in srbskem trgu.

Salon

Svetel salon z visokimi stropi se razprostira v treh etažah in ponuja povsem novo, sproščeno nakupovalno izkušnjo. Z igralnim kotičkom je poskrbljeno tudi za najmlajše, medtem ko lahko starši opravljajo pomemben nakup plovila ali motorja oziroma opreme. Poleg bogate ponudbe napihljivih čolnov Grand in stekloplastičnih čolnov Ranieri International bomo na enem mestu našli izvenkrmne motorje Yamaha in celoten navtični program japonskega proizvajalca z vodnimi skuterji in rezervnimi deli vred. Moto-Nautika postaja zaradi svojega delovanja v številnih državah tudi vse bolj pomemben regijski distribucijski center. V prihodnosti bodo servisni dejavnosti v neposredni bližini salona dodali še suho marino. Na 3.000 m2 površine, razdeljene v treh etažah, bo zagotovo mogoče najti nekaj za slehernega navtičnega oziroma motorističnega navdušenca.

Ker želijo svojim obiskovalcem in strankam ponuditi vse na enem mestu, so v celotni zgornji etaži pripravili prostor za:

  • opremo za vodne športe,
  • opremo za plovila,
  • registracijo in zavarovanje plovil,
  • najem plovil in dodatne opreme,
  • dodatno moto in motokros opremo.

Servis

Kljub pestremu prodajnemu programu temelj podjetja ostaja pri kakovostnem in popolnemu servisu. Lokacijsko ostaja tam, kjer je vedno bil, tehnično ekipo pa dopolnjujejo strokovno podkovani serviserji, ki z veseljem poskrbijo za vzdrževalna dela in pripomorejo k dolgi življenjski dobi motorjev s pravilnim vzdrževanjem in svetovanjem. Da ne bo potrebno predolgo čakati na rezervne dele, imajo v skladišču na zalogi več kot 10.000 rezervnih delov za različne blagovne znamke, kar poleg kakovosti zagotavlja tudi opravljanje popravil v najkrajšem možnem času.

Zaman je porabiti še enkrat toliko črnila na papirju, saj nov salon Moto-Nautike enostavno morate obiskati. Prijazno osebje in več kakor 25 zaposlenih vam bo zagotovo znalo svetovati in pomagati pri odločitvah in nakupu.