Moto-Nautika – Najem gumenjaka

Moto-Nautika – Najem gumenjaka

Počitnice z gumijastim čolnom omogočajo pustolovska raziskovanja tistih morskih kotičkov, ki so za večino (navtikov) nedostopni. Gumenjaki so lahko različno zmogljivi, preden se odločite zanj je pomembno, da premislite, kaj si želite in kako dolge bodo vaše načrtovane poti. Vsekakor pa je pomembno, da ste pozorni na to, da ima čoln zaščito pred soncem, t. i. tendo, biti mora tehnično brezhiben, v najem mora biti vključena obvezna oprema (reševalni jopiči, sidro, vrvi ipd.). Pomembno pa je seveda tudi to, da imate sami opravljen izpit za čoln.
Podjetje Moto-Nautika iz Miklavža na Dravskem polju vam poleg najema gumenjakov nudi tudi možnost izposoje dodatne opreme za vodne vragolije (vodne tube, vodne smuči, wakeboard itd.), ki ne bo poskrbela le za dobro zabavo, temveč bo to tudi trening za krepitev mišic! Za tiste, ki niso tako adrenalinske narave in so raje bližje plaži, pa je na voljo izposoja supa.
V Moto-Nautiki priporočajo pravočasno rezervacijo termina in prevzem gumenjaka na domačih tleh. Zato ne čakajte in si oglejte celostno ponudbo na enem mestu v prodajno servisnem centru Moto- Nautika na www.moto-nautika.com