Mojoptik – zaščita pred računalnikom – antirefleksni nanos in modra svetloba

Mojoptik – zaščita pred računalnikom – antirefleksni nanos in modra svetloba

Ali preživite veliko časa pred računalnikom ali drugimi elektronskimi napravami? Imate občutek suhih in utrujenih oči, morda celo peska in rezanja v očeh? Pri dolgotrajni uporabi digitalnih naprav modra svetloba oči spravlja v stres, saj morajo biti neprekinjeno aktivne in razprte. Morda je čas, da naredite tudi vi nekaj za zaščito svojih oči!

Utripanje zaslonov je eden glavnih razlogov za simptom suhih ter utrujenih oči, glavobolov ter fizične in mentalne izčrpanosti. Ker modra svetloba vpliva na spalni cikel uporabnika, so v porastu tudi problemi z nespečnostjo.

Pred modro svetlobo lahko naše oči zaščitimo s primernimi stekli za očala, ki preprečujejo vhod škodljive modre svetlobe v oko. Obstaja antirefleksni nanos za očalna stekla, ki je še posebej namenjen zaščiti pred digitalnimi napravami. To je nanos Hoya Blue Control, ki nevtralizira modro svetlobo, ki jo oddajajo digitalne naprave. Ta antirefleksni nanos preprečuje napenjanje in utrujenost oči ter zagotavlja sproščen vid. Je eden izmed najboljših na tržišču in ima triletni garancijski rok. Vsebuje UV filter, je antistatičen, hidrofoben in odporen proti praskam. V optiki Moj optik vam ga z veseljem predstavijo! Pokličite jih na tel. št. 031 687 565 ali pa jih obiščite v Ljubljani za Bežigradom.

www.mojoptik.si