Moj optik: športna zaščitna očala

Moj optik: športna zaščitna očala

Ali se veliko ukvarjate s športom in potrebujete oster vid, hkrati pa dobro zaščito za oči? Predstavljamo vam športna zaščitna očala z dioptrijo. Očala so zasnovana tako, da ščitijo oči pred poškodbami, ki jih lahko povzročijo mehanski udarci. Očala so rahlo ukrivljena, zato nudijo večje vidno polje kot navadna očala. Primerna so za vse vrste športov, še posebno pa za športe z žogo, kot so košarka, nogomet, rokomet, badminton, tenis. V primeru, da imate dioptrijo, se v očala vgradi stekla z dioptrijo, ki so lahko stanjšana, če je to potrebno.

Poleg dvoranskih športov so športna zaščitna očala zelo primerna tudi za zunanje športne dejavnosti. Če jih uporabljate tudi zunaj, se v očala lahko vgradijo sončna stekla z dioptrijo ali pa fotostekla, ki so v notranjem prostoru svetla, zunaj pa potemnijo in so kot sončna očala. Fotostekla so zelo primerna za vse, ki imajo razgiban stil življenja ali pa imajo občutljivejše oči in jih močna svetloba hitro moti. Sončna stekla so lahko v rjavi, sivi ali sivo-zeleni barvi s polarizacijo ali brez nje.

Če so očala ukrivljena, vam v optiki Moj optik nudijo možnost vgradnje posebnih športnih stekel s preračunom dioptrije, tako se izognemo popačenju vida ob straneh stekel.

Za več podatkov obiščite spletno stran optike Moj optik ali pa jih obiščite v Zupančičevi jami v Ljubljani.

www.mojoptik.si