Moj optik – sončna očala Silhouette

Moj optik – sončna očala Silhouette

Če iščete očala z izjemno estetiko, ki izhaja iz neverjetne lahkotnosti in minimalizma, so očala Silhouette vsekakor najboljša izbira za vas.

Odličen dizajn in vrhunski materiali ustvarjajo obliko, ki izraža individualnost in specifičen okus ljudi, ki jih nosijo. Očala izdelujejo v družinskem podjetju v Avstriji že od leta 1964. Tako zagotavljajo visoko kakovost in vrhunsko izdelavo z uporabo najboljših materialov. Ko gre za udobje nošenja, so očala Silhouette v samem vrhu brez konkurence.

Kolekcija sončnih očal Silhouette združuje najvišje standarde v oblikovanju z osupljivimi barvami in inovativnimi tehnologijami. Ste zaljubljeni v barve? Silhouette ima na voljo paleto barvnih odtenkov za vse okuse. Energične barve služijo intenzivnim svetlobnim učinkom, hladne imajo dinamičen vpliv, zemeljske pa so pomirjujoče, elegantne in za popoln priložnostni videz.

V optiki Moj optik vam pred naročilom korekcijskih stekel za sončna očala z dioptrijo naredijo točen izračun debeline stekel glede na vašo dioptrijo. S tem omogočijo, da so očala estetsko narejena, očalna stekla pa niso debela in težka.

www.mojoptik.si