MOJ OPTIK – progresivna stekla SEIKO

MOJ OPTIK – progresivna stekla SEIKO

Ali bi želeli zamenjati vaša obstoječa progresivna stekla za daljavo in bližino? Se vam zdi, da z očali slabše vidite? Ali opažate, da vas očala omejujejo?
V optiki Moj optik vam predstavljajo vrhunska progresivna očalna stekla SEIKO Prime Xceed za daljavo in bližino hkrati. Beseda seiko v japonščini pomeni natančnost. Stekla Seiko so izdelek nemškega proizvajalca in so popolnoma osebno prilagojena ter omogočajo upoštevanje vseh individualnih parametrov. Raven udobja pri gledanju je s temi stekli izredno visoka, od prvega trenutka naprej pa ta stekla nudijo najbolj naraven in sproščen vid. Stekla so precizna in ostra z visoko vidno ločljivostjo, hkrati pa izjemno tanka in lahka s tankim premerom. Stekla Seiko so odlična izbira za vse, ki želijo izjemno oster in kvaliteten vid, poleg tega pa jim nekaj pomenijo tudi standardi estetike.
Več o steklih lahko izveste v optiki Moj optik v Ljubljani, kjer lahko opravite tudi pregled vida z jamstvom na meritve dioptrije. Preglede vida opravljajo vsak četrtek brez čakalnih vrst. Svoj termin za pregled lahko rezervirate po telefonu na št. 031 687 565 ali pa izpolnite obrazec na njihovi spletni strani!

www.mojoptik.si