Moj optik predstavlja – Kako odpraviti bleščanje med vožnjo?

Moj optik predstavlja – Kako odpraviti bleščanje med vožnjo?

Ste morda eden izmed tistih, ki se vam med vožnjo velikokrat blešči? Vas motijo LED in ksenonski žarometi nasprotno vozečih vozil?
V optiki Moj optik so v svojo ponudbo vključili novo vrsto vrhunskih očalnih stekel, prilagojenih posebej za voznike. Hoya EnRoute očalna stekla so rešitev za vsakega voznika, ki ga moti bleščanje med vožnjo in bi svoj vid želel še izboljšati. Ustvarjena so, da zadovoljijo potrebe današnjih voznikov. Opremljena so s posebnim filtrom proti bleščanju, ki zmanjšuje spekter modre svetlobe in s tem bistveno zmanjša razpršitev svetlobe in bleščanje. Odpravlja bleščanje armaturnih plošč, obcestnih luči, semaforjev, najbolj pa je učinkovit pri LED in ksenonskih žarometih. Očalne leče spustijo skozi več svetlobe, kar izboljša kontrast in zaznavanje, s tem pa omogoča tudi hitrejši reakcijski čas, kar je lahko pri vožnji ključnega pomena. Rezultat je udoben in sproščen vid tudi v slabih svetlobnih in vremenskih pogojih.
EnRoute očalne leče so na voljo v enožariščnih in progresivnih izvedbah za daljavo in bližino hkrati. Taka stekla nudijo široka vidna polja in kvaliteten vid na vse razdalje ter gladke in hitre prehode med vidnimi polji za različne razdalje.
Naročite očalna stekla EnRoute in izboljšajte ostrino svojega vida! Več informacij o steklih lahko dobite v optiki Moj optik v Ljubljani, vabljeni pa tudi k obisku njihove spletne strani.
www.mojoptik.si