Moj optik: Otroška očala iz titana

Moj optik: Otroška očala iz titana

Val206

Minima Hybrid Junior model z okvirjem je del nove otroške kolekcije očal, ki je zabavna in barvita. Očala so izdelana iz visokokakovostnega titan materiala, ki je zelo trden in prenese neštete udarce ob tla. Očalne ročke so oblečene v gumo in so na voljo v širokem spektru barvitih ter igrivih otroških barv. V ponudbi so na voljo v petih različnih oblikah, posebej zasnovanih za zagotavljanje maksimalnega udobja, stabilnosti in vsega dobrega za najmlajše uporabnike.
Otroška očala iz titana so primerna za otroke od 1. do 8. leta starosti. V optiki Moj Optik imajo na voljo vse velikosti. Titan okvirji in gumijaste ročke so dopolnjene z različnimi barvnimi kombinacijami. Prednost titan materiala, iz katerega so oblikovane ročke, je nastavitev ukrivljenosti ročke po obliki ušesa. Natančno in prilagodljivo izdelan dizajn v sprednjem delu okvirja omogoča dobro podporo okvirja na obrazu. Otroci jih obožujejo zaradi udobja in barvitosti.
V optiki Moj optik vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu okvirja, ki bo najbolj primeren za vašega otroka. Pri izbiri okvirja upoštevajo, kako se okvir prilega obrazu in obsegu glave ter kako se sprednji del okvirja prilagaja nosnemu korenu. Več informacij o otroških očalih lahko dobite tudi na telefonski številki +386 31 687 565.

www.mojoptik.si