MOJ OPTIK – očala, ki spremenijo barvo

MOJ OPTIK – očala, ki spremenijo barvo

Ste se že naveličali svojega starega klasičnega korekcijskega okvirja in razmišljate o nakupu novega, bolj drznega? Ste pripravljeni na nekaj, kar je na tržišču povsem edinstveno?

V optiki Moj optik imajo na voljo novo kolekcijo korekcijskih okvirjev Sossa! Ta navdušuje z izjemno inovativnostjo in lahkotnostjo. Njihovi acetatni okvirji so prosojne barve in se na UV svetlobi obarvajo v drugo barvo. Skrivnost je v samem materialu, ki je lahek in občutljiv na količino sončne svetlobe ter temperaturo, glede na to pa se posledično ustvari foto učinek. Tako v hladnem kot sončnem vremenu se barva spremeni v temnejšo in bolj živahno, vi pa zasijete kjerkoli in kadarkoli.

So vas pritegnili? Vabijo vas, da jih obiščete v optiki vsak delovnik od 9. do 18.30. ure, kjer okvirje lahko preizkusite in se tudi sami navdušite nad temi zares unikatnimi kosi, ki kar kličejo po nakupu.

Vsak četrtek opravljajo tudi preglede vida z jamstvom na meritve dioptrije. Svoj termin za pregled lahko rezervirate po telefonu na št. 031 687 565.

www.mojoptik.si