Moj optik – nova zimska kolekcija očal

Moj optik – nova zimska kolekcija očal

Ste razmišljali o zamenjavi korekcijskih in sončnih očal pa ne veste kam, niti kakšna bi vam najbolj pristajala? Sedaj je pravi trenutek, da stopite v akcijo!

V optiki Moj optik vam z veseljem predstavljajo novo kolekcijo očal »Zima 2019«, kjer vam nudijo širok izbor okvirjev sodobnega dizajna, visoke kakovosti in stilske dovršenosti. Korekcijski okvirji so narejeni iz vrhunskih materialov, kot sta titan in acetat ter v kombinaciji obojega. So lahki, vzdržljivi in fleksibilni. Primerni so za vse dioptrije in so vam kot uporabniku prijazni. Najdete jih v različnih barvnih odtenkih od bolj nevtralnih, ki se zlijejo z obrazom, do živahnejših, ki poudarijo vašo življenjsko moč in mladost.

Ker pa tudi pozimi potrebujemo sončna očala, imajo poleg vsega tudi veliko izbiro sončnih očal z visokokakovostnimi polarizacijskimi lečami.

V optiki Moj optik opravljajo preglede vida s priznanim optometristom, in sicer vsak četrtek dopoldan med 8. in 12. uro.

Vse, kar potrebujete, imate sedaj na enem mestu. Pridite v optiko Moj optik in si zagotovite vam najljubše že danes. Veseli vas bodo!

http://www.mojoptik.si/