Marina Punat

Marina Punat

 

So za vas na morju pomembni varnost, udobje in enostaven dostop? Potem je Marina Punat najboljša izbira za vas.
Odlična lokacija marine na otoku Krk je za veliko slovenskih lastnikov čolnov odlična izhodiščna točka za poletno raziskovanje Jadranskega morja in sprostitev ob koncu tedna. Marina je iz Ljubljane oddaljena le nekaj ur vožnje, nahaja se na najbližjem jadranskem otoku v naravno zaščitenem zalivu.
Videonadzor in inovativen sistem za nadzor ladij – proactive boat care, sistem, ki strankam pošilja tedenska poročila skupaj s fotografijo plovila, lastna vremenska postaja ter nadzor prihodov in izhodov s pomočjo videokamere so pomemben del varnosti v marini.
Tu boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete, in sicer po dostopnih cenah. Tako se lahko resnično sprostite in uživate v počitnicah vse leto.
Tri restavracije, hotel Kanajt z velnesom in bazenom, skrbno izbrane dodatne storitve in trgovine, v celoti opremljen servis za jahte za vse vrste vzdrževalnih del na plovilih. Servis zagotavlja vse, kar potrebujejo navtiki. Za vsa dela se lahko dogovorite na enem mestu, dela tu tudi izvajajo skozi vse leto, vi pa tako prihranite čas in denar. Pri različnih paketih storitev, prilagojenih vašim potrebam, plačate samo za tisto, kar zares uporabljate, prihranite pa lahko tudi z združevanjem paketov.
S člansko izkaznico Marina Club imate dodatne ugodnosti v izbranih restavracijah v marini ali popuste na določene storitve servisa za plovila, popuste v nekaterih trgovinah v marini, za bivanje v hotelu Kanajt ter pri njihovih partnerjih na otoku in v okolici.
Mislijo tudi na vaš prosti čas, kadar ste v marini. V bližini so lepe sprehajalne poti za hojo in rekreacijo pa tudi čudovita kolesarska steza ob morju. Gostom je na razpolago plaža v bližini mesta Punat, kjer lahko parkirate avto, za svoje pogodbene goste pa organizirajo tudi prevoz do plaže.
Marina je odprta vse leto, poleg privezov v morju za plovila do 40 m in hrambe na suhem za plovila do 13 m ponuja po zelo ugodnih cenah odlično kombinacijo privezov ter nastanitev na kopnem za plovila do 15 m.
Izurjena ekipa marine in servisa za jahte bo vedno poskrbela za vaše želje in brezhibnost vašega plovila.
Naročite se na njihove e-novice in bodite sproti obveščeni o vseh ugodnostih.
Obiščite jih na sejmu v Düsseldorfu v dvorani 13, na stojnici D64.