MARINA PUNAT – Z mislimi na vaš prosti čas

MARINA PUNAT – Z mislimi na vaš prosti čas

Pred nami je poletje, čas za sprostitev in zabavo.
Večina morjeplovcev, ki bodo (tudi) to sezono obiskali Marino Punat – marino, ki je bila že večkrat razglašena za najboljšo hrvaško marino, se bo v njej lahko (tudi letos) opremila z vsem potrebnim za nadaljnjo morsko pot po Jadranski obali. Na varnem privezu v naši marini bodo navtiki preživeli kar nekaj časa, če ne drugega vsaj na začetku in na koncu svoje dopustniške poti. Ker zaposleni v Marini Punat vedo, da sonce in morje že dolgo nista vse, kar potrebujejo obiskovalci, se trudijo, da bi bilo bivanje v njihovem kompleksu čim prijetnejše.

Za najmlajše, ki se želijo naučiti jadrati, v marini v poletnih mesecih organizirajo šolo jadranja za otroke, ki jo vodijo trenerji Yacht Cluba Punat. Pluje se na optimistih, ki so idealni za začetnike. Tistim malo starejšim je namenjena šola jadranja in izpopolnjevalni tečaji na večjih jadrnicah, usposabljanje poteka v sodelovanju z jadralnim centrom Punta.

Če vreme ni primerno za plovbo, nudi čudoviti ambient hotela Kanaj wellness prostor, opremljen s štirimi vrstami savn. Na voljo je tudi velik jacuzzi, tuš doživetij in sprostitveni center.
Kondicijo lahko gostje nabirajo v prenovljenem fitnes centru v bližini hotela Kanajt, nekajkrat na teden pa lahko osvežijo telo in duha s certificiranimi trenerji joge na čudoviti lokaciji ob morju, na plaži Medano. Do te plaže je za goste marine v poletnih mesecih organiziran prevoz.
Možnosti druženja s prijatelji v naravi je v tej marini na otoku Krku veliko in so na dosegu roke. Tako je tudi vse, kar se potrebuje za dober žar piknik, v bližini marine. Prostor je opremljen s tekočo vodo, mizami in klopmi ter senčniki, ki zagotavljajo prijetno senco.

Za otroke je, poleg obnovljenega lesenega igrišča, med sezono organizirana profesionalna animacija. Gostje lahko tako mirno uživajo na plovilu, morda v restavraciji, medtem ko so otroci v varstvu. Odlično mesto za prvo jutranjo kavo in zajtrk pred jadranjem je Bistro pizzeria 9 bofora, restavracija Marina v samem središču marine pa je mesto, ki ga pravi gurmani ne smejo izpustiti. V mesecu maju ste vabljeni na dneve otoške jagnjetine in domač sir, v poletnih mesecih pa so organizirane odlične žar zabave in zabavni programi z izjemno kulinarično ponudbo.

Marina Punat vas čaka (tudi) to sezono!

www.marina-punat.hr/en